Connect with us

Nederland

Free West Papua Campaign geeft presentatie op universiteit Tilburg

Published

on

TILBURG – Afgelopen woensdag (08-05-19) heeft de Free West Papua Campaign NL een presentatie over de onrechtmatige integratie van West Papoea in het huidige Indonesië gegeven aan de faculteit rechtswetenschappen van de universiteit Tilburg. Het programma, dat was samengesteld door Magister JFT werd gecompleteerd door International Laywers for West Papua (ILWP).

De Free West Papua Campaign NL zet zich in voor een vrij West Papoea, door bekendheid te creëren in Nederland en ver daarbuiten, over het onrecht dat het land is aan gedaan. De presentatie heeft veel indruk gemaakt op de aanwezige studenten, die na een aantal kritische vragen geheel overtuigd waren over het onrecht dat West Papoea is aangedaan.

Aankomende zaterdag (11-05-19) staat de volgende presentatie op het programma. Die dag zal de Free West Papua Campaign te horen zijn op de universiteit van Wageningen, waar WUYLF en de Global Landscape Forum een evenement hebben opgezet dat is gericht op het klimaat. Een andere insteek, maar ook zeker waar West Papoea veel mee te maken heeft. Multinationals vernietigen het land, waar onder andere grote hoeveelheden regenwoud verdwijnt om er palmolie plantages op te zetten en waar ‘s werelds grootste goudmijn een diepe wond in het land achterlaat.

———————————————————————————————————————

Voor meer info kunt u contact opnemen met Raki Ap

E-mail: info@freewestpapua.eu

tel: 06 24 61 23 00 (WhatsApp)

website: https://freewestpapua.eu

Fotobijschrift: Free West Papua Campaign tijdens de klimaatmars (10-03-2019).

De redactie kan de foto gratis en rechtenvrij plaatsen.

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Free West Papua Campaign Nederland