Free West Papua NL & ILWP geven presentatie bij Magister JFT

Op 8 mei was Free West Papua Campaign Nederland, en International Lawyers for West Papua gastspreker bij Magister JFT, in Tilburg. De presentaties van Fadjar Korwa (ILWP) en Raki Ap (FWPC) heeft veel indruk achtergelaten onder de studenten van Internationaal Recht.

Na beide presentaties werden er kritische en goede vragen gesteld, waardoor we dieper op het onderwerp in konden gaan. Dit kwam ten goede aan het begrip en context, over de wijze waarop West -Papoea onrechtmatig ge├»ntegreerd werd tot het huidige Indonesi├ź. Een status dat zeker niet definitief is conform het internationaal recht!

Voor deze studenten is het duidelijk hoe erg de Papoea’s slachtoffers zijn geworden van een geopolitiek spel en hoe het land word vernietigd door multinationals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *