Meet & Greet met Filep Karma (vrijheidsstrijder & gewetensgevangene)

Meet & Greet met Filep Karma

Filep Karma was een gewetensgevangene en heeft meer dan 11 jaar vastgezeten voor het hijsen van de Morgenster vlag tijdens een vreedzame ceremonie. In 2013 werd hij samen met vrijheidsleider Benny Wenda genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede, en in 2015 werd hij door internationale druk vrijgelaten uit de Indonesische gevangenis.

Vandaag hadden wij de eer om hem te mogen ontvangen in Rijswijk. Filep Karma gaf samen met leden van de United Liberation Movement (ULMWP); Octovianus Mote (secretaris-generaal) en Leonie Tanggahma (lid) een krachtige boodschap over de kracht van eenheid, hoop en vertrouwen!

Wij bedanken iedereen voor hun  aanwezigheid, sympathie en bijdrage aan het programma.

Bekijk het volledige fotoalbum hier.